Jari

Prima verlopen. Geen enkele probleem met XPark gehad en alles verliep soepel en duidelijk. Leuke mensen die je laten lachen. Zeker volgend jaar weer.

Leonie

Super service! De shuttlebus reed keurig op tijd. Mensen waren erg vriendelijk en de auto stond al voor ons klaar toen we terug kwamen.

José

Prima service!! Alles liep perfect!! Ik zou het iedereen aan kunnen raden. het was wel even zoeken om de parkeerplaats te vinden, maar daarna ging alles vanzelf.

Rabindernath

Alles ging volgens afspraak, terugweg stond de bus al klaar, konden gelijk instappen.

Rianne

Vriendelijke medewerkers, staan direct voor je klaar na 1 telefoontje. We hebben geen enkele keer op de bus hoeven wachten en dat in de bouwvak. Zeker een aanrader.

Tareq

Eerlijk en vriendelijke team.

Edwin

Goede ervaring met XPark , we werden netjes afgezet bij de vertrekhal , de auto was in goede staat en we werden netjes opgehaald na 1 telefoontje toen we geland waren, top.

Danny

Gewoon no-nonsense je auto parkeren en met een busje naar Schiphol. Vriendelijk personeel, auto heeft geen enkele kilometer extra op de teller.

Rianne

Vriendelijke medewerkers, staan direct voor je klaar na 1 telefoontje. We hebben geen enkele keer op de bus hoeven wachten en dat in de bouwvak. Zeker een aanrader.

Theo

Wat een service. Ze hebben zelfs nog 20 minuten op ons gewacht. En alles zo goed geregeld het was top !!

Rajesh

Hele goede ervaring, vriendelijk personeel, gaan netjes en verzorgd te werk. Enig puntje van verbetering zou bordje langs de weg zijn waar ze zitten. We waren er paar keer langs gereden… Ik zou het een volgende keer zeker weer boeken…prima prijs

Anoniem

Prima service, leuke medewerkers, snelle verbinding naar het vliegveld en weer terug.

Zorgeloos
én betaalbaar
op vakantie

Reserveer gemakkelijk uw parkeerplek via de website en onze shuttle brengt u en uw gezin naar de vertrekhal voor vertrek van uw vlucht.

Hoe werkt het op de heenweg?

Shuttle parkeren bij XPark

Vul het reserveringsformulier
in en ontvang een parkeervoucher
bij de bevestiging.

Voordat u naar onze parking komt,
belt u met onze klantenservice en
geeft u aan dat u onderweg bent

Bij aankomst kunt u uw auto parkeren
op de aangewezen parkeerplek en kunt
u uw bagage uitladen

Onze shuttle bussen rijden
op vaste tijden om u op tijd
naar Schiphol te brengen.

Zorgeloos
én betaalbaar
op vakantie

Menu