Voorzien van
talloze extra
diensten

Valet Parking

Geen zorgen, geen stress. U hoeft niet meer om te kijken naar een parkeerplaats.

Valet Parking

Geen zorgen, geen stress. U hoeft niet meer om te kijken naar een parkeerplaats.

U rijdt naar vertrekhal 3 op Schiphol Airport. Hier staat keurig een chauffeur voor u klaar die uw auto aanneemt. Uw auto wordt naar onze parkeerterrein gebracht waar deze wordt bewaakt. Geen tijdverlies en meteen inchecken. Snel en gemakkelijk!

Bij terugkomst neemt u telefonisch contact met ons op en uw auto wordt voorgereden naar vertrekhal 3 op Schiphol.  Uw autosleutel wordt overhandigd en u vervolgt uw reis naar huis. Door deze luxe en comfortabele service is het nu mogelijk om snel en zorgeloos van uw welverdiende vakantie en/of zakenreis te genieten.

Wash & Go

Begin meteen goed. Stap bij terugkomst in een schone auto

Wash & Go

Stap bij terugkomst in een schone auto

Het wassen van het exterieur   €25,-
Dit pakket zorgt ervoor dat de buitenkant van uw auto volledig wordt gewassen en gedroogd. Het reinigen van de velgen en de ramen is inbegrepen.

Het wassen van het interieur    €25,- 
Het schoonmaken van uw interieur zorgt ervoor dat u bij terugkomst in een schone auto stapt. We kloppen de matten uit, stofzuigen deze en reinigen zowel uw ramen als de vloer.

Het exclusief wassen van het interieur   €80,-
Deze exclusieve behandeling van het interieur bevat het kloppen en stofzuigen van de matten, het reinigen van de ramen en de vloer en het afnemen van de kunststof en bekleding door middel van shampoorellen. Uw auto wordt blinkend schoon.

Autoruitservice

Kom terug zonder zorgen. Laat uw autoruiten repareren door XPark.

Autoruitservice

Laat uw ruiten door XPark repareren of vervangen.

De reparatie van autoruiten (prijs op aanvraag)

Een kapotte autoruit is vanzelfsprekend nooit wenselijk. Wij helpen u met alle gerelateerde problemen: in uw afwezigheid repareren we het kapotte autoruit. Een complete vervanging is ook mogelijk wanneer een reparatie niet volstaat: uiteraard nemen we dan eerst contact met u op.

Het vervangen van de voorruit (prijs op aanvraag)

Een beschadigde of gebarsten voorruit kunnen we eenvoudig voor u vervangen terwijl u op reis bent. U stapt dan – bij terugkomst – weer zorgeloos in een zo goed als nieuwe auto. Deze reparatie wordt gedaan tegenover vijftig procent eigen risico.

Het repareren van sterretjes in de (voor)ruit (gratis indien verzekerd)

Het laten verwijderen van het zogenaamde sterretje in de (voor)ruit is een reparatie die we aanbevelen. U wilt namelijk niet dat zo’n ster een barst wordt. Deze reparatie is bovendien gratis wanneer u bent verzekerd.

Elektrisch opladen

Voor 20,- euro wordt uw auto volledig opgeladen.

Overdekt parkeren

Begin meteen goed. Stap bij terugkomst in een schone auto

Hoe werkt XPark?

Parkeren Schiphol

Valet Service van XPark

U arriveert met uw auto in de “Bocht” tussen vertrekhal 2 en 3, waar een chauffeur van XPark voor u klaarstaat, helpt u met de koffers uitladen en de auto van u overneemt.U kunt nu direct naar binnen om in te checken voor uw vlucht. XPark zal uw auto parkeren op één van onze parkeerterreinen vlakbij Schiphol. Bij terugkeer op Schiphol staat onze chauffeur op de aangewezen plek weer klaar met uw auto. U kunt weer snel naar uw bestemming.

Parkeren Schiphol

Shuttle Service van XPark

Parkeer zorgeloos en goedkoop bij XPark. U arriveert met uw auto bij Ă©Ă©n van onze parkeerterreinen en parkeert u op de aangewezen plek door een medewerker van XPark. Vervolgens wordt u door onze chauffeur met onze Shuttle Service gebracht naar Schiphol waar u zorgeloos op reis gaat. Nadat u geland bent, belt u met onze Shuttle Service en wordt u naar uw auto gebracht.

Menu